THIMM Group zakládá startupový e-shop s krabicemi

Německý e-shop www.kartonara.de zahájil v březnu prodej pro firemní i soukromé zákazníky. Nabízí standardizované obaly z vlnité lepenky a příslušenství vytvářející přidanou hodnotu pro optimální distribuci zboží. E-shop spadá do skupiny THIMM.

Kromě standardizovaných kartonů, klopových krabic a zasilatelských obalů z vlnité lepenky zde lze zakoupit materiál potřebný pro stěhování a také doplňky, např. uzavírací prostředky, polstrování a výplňový materiál. V nadcházejících měsících se bude sortiment stále rozšiřovat. V budoucnu ho doplní přepravky pro drobné díly (KLT), inovativní obaly pro e-commerce a individualizované krabice. Zákazníkům nakupujícím v e-shopu se objednávky odesílají přímo ze skladu, a proto jim jsou doručeny zpravidla následující den. On-line obchodní platforma akceptuje všechny běžné platební metody.

„S projektem Cartonara startuje skupina THIMM svůj první digitální obchodní model pro obaly,“ řekl jednatel firmy Cartonara Michael Weber. „Vytvořili jsme novou prodejní cestu, jejímž prostřednictvím nabízíme řešení speciálně malým a středním podnikům, ale i soukromým zákazníkům.“

Firma Cartonara je plně integrovaná nová společnost skupiny podniků THIMM. Německý on-line prodej probíhá pod značkou Kartonara. Startupový podnik se sídlem v Northeimu byl založen na konci roku 2017. Jednateli jsou Kornelius Thimm a Michael Weber.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest