STILL predstavuje inováciu v oblasti manipulačnej techniky

Rad špeciálnych vozíkov určených na vychystávanie tovaru doplnila spoločnosť STILL o vozík MX-X vhodný do veľmi úzkych uličiek. Tento moderný vozík má byť odpoveďou na čo najefektívnejšiu optimalizáciu pracovných procesov v oblasti inovatívnej logistiky. So svojou ergonómiou a technickými vlastnosťami je MX-X riešením pre mimoriadne kompaktné sklady.

Model MX-X sa môže pochváliť jazdnou rýchlosťou 14 km/h, až 18-metrovou výškou zdvihu a tou najvyššou zvyškovou nosnosťou na trhu. To všetko robí z tohto vozíka majstra prekládkovej kapacity. Andrej Korchaník, špecialista pre intralogisitické riešenia spoločnosti STILL, vysvetľuje: „V praxi tak dochádza k oveľa efektívnejšiemu využitiu skladu, kedy aj palety s vyššou nosnosťou ľahko dostanete do potrebných výšok. Vozík tiež disponuje aktívnou stabilizáciou na zníženie vibrácií stožiara, čím je ukladanie a zdvíhanie tovaru ešte rýchlejšie a bezpečnejšie.“

STILL nezabúda ani na pohodlie vodičov. Kabína operátora je priestranná a flexibilne nastaviteľná. „V spojení s intuitívnym ovládaním a inteligentnými asistenčnými systémami ako OptiSafe – kompletné naprogramovanie aj nepravidelného skladu s prekážkami a OptiSpeed 4.0 – prepojenie na warehouse managemnet systému, je práca jednoduchá a najmä bezpečná. Systémy dokážu prebrať jednotlivé úlohy vodiča a zlepšiť výkon vozíka i obsluhujúcej osoby, ako aj bezpečnosť,“ dodáva špecialista Andrej Korchaník.

Vďaka plne zvarenému prídavnému zdvihu zaručuje MX-X maximálnu stabilitu počas celej svojej životnosti. Jeden z najmodernejších vychystávacích vozíkov spoločnosti STILL bol navrhnutý tak, aby spĺňal individuálne potreby a nastaviteľnými variantmi výkonu poskytol priestor pre široké využitie. Spája v sebe vysokú presnosť, efektívnosť a pohodlie, ktoré sú pre vychystávanie objednávok v skladoch dôležitými faktormi.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest