První miniload vyvinutý Jungheinrichem

9Na veletrhu LogiMAT představil Jungheinrich svůj první interně vyvinutý miniload. Nejnovější technologie a inovativní design STC 2B1A zajišťují optimální výkon při zvýšení efektivity a optimalizaci nákladů na vnitropodnikovou logistiku. Video z Logimatu najdete na www.facebook.com/systemylogistiky.cz.

Součástí miniloadu jsou tři nové patenty: inovativní design stožáru pro žádoucí nastavitelnost rozsahu zařízení až na 25 metrů a stabilitu i přes lehkou konstrukci, inovativní koncepce pojezdové kolejnice pro minimalizované přístupové rozměry a integrovaný hnací systém Omega pro prostorově úspornější sklad.

STC 2B1A dosahuje rychlosti pojezdu více než 6 m/s. Zařízení rovněž obsahuje energetický zásobník speciálně upravený pro manipulaci nazývané SuperCaps. Funguje na principu rekuperace a ukládá energii uvolněnou během procesů brzdění a vrací ji zpět do hnacího systému během zrychlení.

Díky inovativnímu designu pojezdové kolejnice a hnacímu systému Omega dosahuje systém podle výrobce nejnižších přístupových rozměrů ve své třídě. Další inovací je nová modulární konstrukce stožáru. S lehkou konstrukcí zajistí optimální stabilitu zařízení a umožní také flexibilní nastavitelnost rozsahu do 25 metrů.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest