Miroslava Šáchová a Braňo Jendek | 108 AGENCY

Miroslava Šáchová je spoluzakladateľkou a výkonnou riaditeľkou spoločnosti 108 Agency na Slovensku. Táto sa od svojho založenia špecializuje na komplexné poradenstvo v sektore komerčných nehnuteľností , či už sa jedná o priemyselné prostory aleo pozemkové či investičné transakcie.

Miroslava má viac ako 5 rokov skúseností v oblasti nehnuteľností, pričom väčšina transakcií je v priemyselnom sektore so zameraním na slovenský trh komerčných nehnuteľností.

 

Braňo Jendek je partnerom a vedúcim industriálneho oddelenia spoločnosti 108 AGENCY Slovensko. Tá sa od svojho založenia špecializuje na komplexné poradenstvo v sektore komerčných nehnuteľností – industriálnych nehnuteľností alebo pozemkových a investičných transakcií.

Braňo má viac ako 10 ročné skúsenosti v oblasti komerčných nehnuteľností, pričom počas posledných piatich rokov zastával pozíciu Senior konzultanta v industriálnom tíme spoločnosti CBRE. Braňo stál za viacerými významnými transakciami na industriálnom trhu a spolupracoval s medzinárodnými developermi, 3PL spoločnosťami a výrobnými spoločnosťami, najmä z automobilového segmentu.

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest