LOG-IN SK 2018: Ekonóm Peter Staněk predstaví víziu budúcnosti Slovenska

Už po dvanásty krát sa bude na Slovensku konať zásadná logistická akcia LOG-IN, jediné slovenské fórum zamerané na inovácie v logistike. Tento ročník opäť prinesie tie najlepšie logistické riešenia, ktoré sa na Slovensku v poslednej dobe objavili! Nebudú chýbať i ďalšie obľúbené formáty. Dvanásty LOG-IN sa bude konať 19. apríla 2018 v  priestoroch DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, za účasti približne dvoch stoviek logistikov.

Celodenná konferenčná časť fóra LOG-IN 2018 ponúkne v atraktívnej podobe prípadových štúdií, prednášok a panelových diskusií konkrétne informácie o logistických inováciách. Profesor Peter Staněk zo Slovenskej akadémie vied predstaví víziu, ako bude spoločnosť vyzerať v robotizovanej dobe. Štvrtá industriálna revolúcia a zmeny produkčných systémov vo väzbe na zmenu dopravnej logistiky. Človek ako producent a človek ako spotrebiteľ v spoločnosti budúcnosti. Vyriešia nové druhy pohonných systémov aj súčasné úzke miesta dopravnej infraštruktúry? Príďte si vypočuť názory uznávaného ekonóma. Peter Varga, generálny riaditeľ Sekcie cestnej dopravy z Ministerstva dopravy a výstavby SR zase ukáže aktuálny stav a plány v oblasti cestnej infraštruktúry na Slovensku.

Predajcovia spotrebnej elektroniky musia svojim zákazníkom vychádzať vo všetkom v ústrety. Silná konkurencia zo strany e-commerce ich núti rozširovať služby a prinášať stále nové. Zároveň musia zvládnuť i viackanálovú distribúciu – e-shop a kamenné predajne. Oto Hausmann, riaditeľ logistiky spoločnosti DATART INTERNATIONAL predstaví účastníkom fóra kombináciu viackanálovej logistiky a služieb pre zákazníkov.

Juraj Šarina zo spoločnosti BITO-Skladovacia technika zase predstaví LEO LOCATIVE – bezobslužný transportný systém, ktorý je pripravený na okamžité nasadenie bez komplikovaného programovania.

V programe nebudú chýbať ani dve panelové diskusie, ktoré sú vždy atraktívnym spestrením. Prvá z nich priblíži prínos zahraničných investícií pre Slovensko. Druhá panelová diskusia sa bude venovať duálnemu vzdelávaniu a potrebám firiem z hľadiska pracovných síl.

Opäť prebehne aj speed-datingová sekcia BizLOG, systém krátkych schôdzok, ktorý sa stal obľúbenou súčasťou programu. Cieľom BizLOGu je sprostredkovať stretnutie poskytovateľov a užívateľov logistických služieb a produktov, aby mohli nadviazať kontakt a hľadať priestor pre vzájomnú, obojstranne prospešnú spoluprácu. Vo svojej podstate umožňuje veľmi efektívne získať zaujímavé kontakty.

Na celodenný konferenčný program plynulo naviaže VIP logistický večer. DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava tak bude 19. apríla hostiť konferenciu aj už XXIII. Logistický Business Mixer. Fórum tak ponúkne ideálne prostredie pre networking.

Súčasťou fóra LOG-IN bude i návšteva logistických centier. Cieľom tejto programovej časti je predstaviť „logistiku v praxi“ a sprostredkovať informácie o zaujímavých projektoch priamo od manažérov významných logistických lokalít. V predvečer fóra – 18. apríla budú mať účastníci unikátnu príležitosť vidieť nakládku lietadla DHL a na druhý deň po fóre – 20. apríla zase budú mať možnosť navštíviť sklad spoločnosti Panalpina.

Registrovať sa môžete tu.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest